Legújabb munkánk. Halott Pénz forgatás és klip.

Nagyjából 1 hónapja, 2 nap alatt forgattuk le, Halott Pénz új, “Minden szobába kell álom” című klipjét.

A “Feneked a gyengém” című számhoz is mi forgattuk az anyagot, ami már 1 milliós nézettségen is túl van, reméljük ez a klip is ilyen sikeres lesz.

A Lángológitárok oldalon rövid interjú is szerepel a klip mellett, itt elérhető: http://langologitarok.blog.hu/2013/04/18/minden_szobaba_kell_alom_halott_penz-klippremier

 

“Az egymilliós nézettséget túllépő Feneked a gyengémmel feltűnt pécsi Halott Pénz (interjúnk vele itt olvasható) szeptemberben hozza ki a következő nagylemezét, amin a Minden szobába kell álom című dal is helyet kap, ehhez forgattak most új klipet Fűrész Zsolt vezérletével, akinek a nevéhez fűződik Halott Pénz Ángárd és a Feneked a gyengém videója is. Ebben a korábbi kisfilmekből megismert visszatérő karakter a zenei karrierjét akarja beindítani a Punnany Massif és Diaz segítségével, de a dalban Kőváry Zoli is közreműködik. “Kőváry Zolival együtt agyaltuk ki a dalt, szerettem volna egy klasszikus rock and roll beütésű rapszámot csinálni, és azt gondolom a legjobb embert találtam meg ehhez. A felvételek során Diaz is hozzátett bőven a végső anyaghoz, a vokálokat pedig Plesz Barbi és Csányi Rita énekli. Barbi egy korábbi dalban, a Feltámad a tengerben is énekelt már, nagyon szeretem a hangját. Imádom hogy lett egy számom, amiben gitárszóló van, ez a hiphop műfajon belül viszonylag ritkán fordul elő.” – mondta nekünk Halott Pénz, aki azt is hozzátette, hogy a kétnapos forgatás emlékezetesre sikerült, mivel két hajléktalan megtámadta az utcán a forgatás végeztével hazafelé menet, de szerencsére nem esett baja. Az új Halott Pénz-klipet megmutatjuk a hajtás után.”

Tags from the story
,
Leave a comment