Boudoir fotózás

Boudoir fotózás, fehérneműs fotózás

Glamour, portré, boudoir fotózás stúdióban és kültéri helyszínen egyaránt. Modell portfólió, glamour anyagok készítése, fehérneműs fotózás stúdióban, egyeztetett helyszínen, vagy akár szabadtéren. Tartalomgyártás influencereknek, instagram modelleknek

Természetesen ahhoz, hogy ízléses glamour fotók készüljenek valakiről, nem kell feltétlenül modellnek lennie. 8 éve fotózom már stúdióban érzéki glamour anyagokat, nagyfokú tapasztalatom van az egyénre szabott, megfelelő pózok és az oldott, laza hangulat megteremtésében. Imádok emberekkel dolgozni, az emberi szépséget, érzéseket, pillanatokat megörökíteni és óriási öröm, amikor látom, hogy a modell boldogan nézegeti az képeket a fényképezőgép kijelzőjén, a fotózás végén.
Ha még sosem voltál fotózáson, ha kicsit szégyenlősebb vagy Szívesen vesszük ha “civil”, hétköznapi emberek keresnek és bíznak meg minket azzal, hogy magazinfotókhoz hasonló képeket készítsünk róluk. Legyen az akár portréfotó, fehérneműs fotózás vagy bármi más. Csapatunk sminkese és fodrásza segítségére lesz a tökéletes külső elérésében.
Az árak változóak, hiszen függ a megrendelő igényeitől, a fotózási időtartamtól. Szívesen segítünk ha a KAPCSOLAT menüpontnál megkeresnek minket árajánlat ügyben.  

A gyakran felmerülő kérdésekre, tudnivalókra ITT találhatsz válaszokat, de természetesen minden felmerülő kérdésben segítek akár telefonon, akár email-en.

Bátran hívj fel, egy telefonos egyeztetés során sokkal egyszerűbben és hatékonyabban válaszolhatok a kérdéseidre, illetve megismerhetem az elképzelésed és az igényeid. Ha bizalmatlan vagy, akkor akár személyesen is találkozom veled a fotózás előtt és egy kávé mellett beszélgetünk.

Portfólió és boudoir fotózás alap árak

PLAN - PRICE

Description

ALAP
38.000 Ft 

Csak gyakorlott modelleknek ajánlott!


Glamour fotózás stúdióban
(a helyszín plussz költséget jelent)


3db magazin minőségű reljesen retusált kép


50-70db szerkesztett, fényelt,
színigazított kidolgozott kép


1 óra fotózás


Hozott ruhatár


smink: +plusz költség

GLAMOUR

60.000 Ft -tól 

Glamour fotózás alap stúdióban

(a helyszín plussz költséget jelent)


6db magazin minőségű reljesen retusált kép


100-200db szerkesztett,
fényelt, színigazított kidolgozott kép


kb 2 óra fotózás


Hozott ruhatár


Bármennyi öltözési lehetőség


smink: +plusz költség

PREMIUM
125.000 Ft-tól

Fehérneműs fotózás egyeztetett helyszínen
(a helyszín plussz költséget jelent)


10db retusált kép


200-300db szerkesztett,
fényelt, színigazított kidolgozott kép


kb 3-4 óra fotózás


Hozott ruhatár


Bármennyi öltözési lehetőség


2db GLAMOUR KISFILM


smink: +plusz költség

 

Boudoir fotózás glamour fotózás