Kapcsolat

Árajánlatot szeretnél, vagy bővebb információkat a szolgáltatásokról, akkor az alábbi felületeken elérsz vagy az email címemre írhatsz

email: furesz.zsolt@kepben.hu
tel: +36 húsz 580 8573
Elérhetőség, stúdiók: Budapest, Székesfehérvár


Fotóst és videóst találni nem nehéz a mai világban. Megfelelő, hozzáértő és szakképzett fotóst találni már egy kicsit nehezebb.

Reklámszövegek és marketing dumák helyett a fotós munkáit ajánlatos megnézni és ha kedvünkre való akkor elképzelhető, hogy megtaláltuk a megfelelő fotóst. Ugyanakkor vallom, hogy a közös hullámhossz, az emberi tulajdonságok is fontosak, ezért mindig igyekszem a megkeresést követően személyesen is találkozni a megrendelővel. Egy kávé mellet hatékonyan és gyorsan megismerhetem a megrendelő elképzelését, felvázolhatom hogy mit tudok vállalni, segíthetek a kérdések tisztázásában. Végzettségem: fényképész és videós. Mindkét fajta képalkotásban sok évnyi tapasztalattal rendelkezem. Alapvetően emberekkel szeretek dolgozni, emberi szépséget, érzéseket, pillanatokat megörökíteni.

Főbb tevékenységeim a fehérnems fotózás és boudoir fotózás, erotikus videós és fotós tartalmak gyártása, illetve klipforgatás és koncertek, zenekarok filmezése, fotózása.