Gyakori kérdések a fehérneműs fotózásról

Az alábbiakban megróbálom összefoglalni a gyakran feltett kérdéseket és válaszokat.
Ha fehérneműs fotózás, vagy egyéb stúdiós fotózáson gondolkodsz akkor hasznos lehet számodra is az alábbi írás. Természetesen bármilyen kérdésben szívesen segítek telefonon és email-ben is.

Boudoir fotózás hotelben

Fehérneműs fotózás/Boudoir fotózás FAQ/GYÍK/Kérdezz-felelek

Mit kell vigyek magammal?

Ez nagyban múlik az egyedi, megrendelői igényektől. Amennyiben glamour/fehérneműs/boudoir fotózásról van szó, úgy nagy általánosságban elmondható, hogy néhány hozz magaddal: fehérneműket, magassarkú cipőt, egy farmer short-ot, hosszú szárú farmert, egy-két sportosabb top-ot, trikót, inget és kiegészítőket, ékszereket. Természetesen az igényeknek megfelelően minden esetben egyeztetünk külön minden ügyféllel.

Sminkes szolgáltatás igényelhető?

Igen, sőt azt kell mondjam, hogy mindenképpen ajánlom a profi sminkes kollégámat, mert ő tud fotózásra alkalmas és szép sminket készíteni. Ha nincs profi smink, akkor nem várható 100%-os eredmény a kész fotókon.

Fodrász szolgáltatás igényelhető?

Igen, de komoly vágás, festés és mosás a stúdióban nem lehetséges. Ami megoldható a stúdióban az: igazítás, hajformázás, szárítás, fixálás, stb.

 Mennyibe kerül a fotózás?

A portfólió fotózás résznél megtalálod az alap árakat, de nyugodtan írd meg, hogy milyen elképzelésed van és akkor konkrét személyreszabott árakat is tudok mondani.

Van-e mód egyéb helyszínen történő fotózásra?

Nem csak a stúdióban történhet portfólió fotózás, hanem otthon vagy akár egy szép hotelszobában, vagy akár egyéb különleges helyszínen. Viszont az egyéb helyszínek tekintetében is számolni kell a “bérlés” költségével.

Noémi fehérneműs fotózása
Mennyi idő a fotózás?

kb 2-3 órát fotózunk, előtte pedig még készül a smink (haj)

Mennyi idő múlva kapom meg a képeket?

Kb 1 hét múlva letölthető a kész, magazin minőségben retusált képanyag.

Minőségi fotókönyv, fotóalbum is készülhet a képekből?

Igen, ha kéred, akkor a képekből összeállítok egy “deluxe” albumot, ami kiemelkedik a minőségével és megjelenésével, nem olyan mint egy hétköznapi, átlagos fotókidolgozást végző cégek fotókönyvei.

Bármikor lehet menni?

Lényegében bármelyik napszakban meg lehet oldani egy boudoir fotózást. Javaslom a nappali időpontokat, mert akkor természetes fénnyel (is) készülhetnek képek. Ugyanakkor lehetőség van akár esti fotózásra is.

18 év alatti vagyok, lehetséges fehérneműs fotózás?

Amennyiben nem töltötted be a 18. életévedet, úgy nem lehetséges fehérneműs fotózás.

Boudoir fotózás
Hol történik a fotózás?

A boudoir fotózás előtt egyeztetjük le a pontos helyszínt. Küldök néhány fotót számodra ismert, berendezett, napfényes stúdiókról és kiválaszthatod melyikben szeretnéd a fotózást. Természetesen klasszikus fehér, szürke hátteres képek is készülhetnek, ilyen stúdiót is tudok javasolni.
Az egyik legkedveltebb helyszín az Installáció fotóstúdió
A stúdió bérlés ára, nincs benne a fotózási csomagok árában.

Csak üres háttér előtt állva készülnek fotók?

A glamour fotózás helyszínei általában berendezett, tágas, napfényes műtermek, amelyek sok esetben olyanok, mint egy tágas lakás szobája. Ágy, kanapé, székek, dizájnos berendezések találhatók ezeken a heyleken. Természetesen klasszikus fehér, szürke hátteres fehérneműs fotók is is készülhetnek, ilyen stúdiót is tudok javasolni

Foglalt időpontot vagy így vagy hívj ha bármi kérdésed van!

0 replies on “Gyakori kérdések a fehérneműs fotózásról”