Botond és Sziszi – Esküvői fotók

Májusban Botond hívott fel, hogy sajnos lefoglalt fotósuk még sem tudja vállalni az esküvőjüket így gyorsan keresniük kell másik esküvői fotóst és a weboldalamat megnézve szeretnék ha elvállalnám a nagy napot.

Az esküvő napja péntekre esett, szombatra már volt egy foglalásom és nem nagyon szoktam 2 napot egymás után elvállalni, de mivel nagyon szimpatikus volt a pár és a kedves dícsérő szavak ezért elvállaltam. Az esküvői ceremónia a Barabás Villában zajlott így a kreatív fotózást is megoldottuk ott a helyszínen a kerben és pületben. Kissé esős idő volt az nap, ezért megnyugtatott minket, hogy zápor esetén be tudunk egyből húzodni egy fedett helyre és még fotózásra is alkalmas, így nem is mentünk máshová.

A polgári ceremóniát követően a násznép felment a Hármashatár hegyre és az Udvárház étteremben került sor a vacsorára és a bulira. Remek panorámás helyszín ez az étterem, de sajnos keveset tudtunk csak kint fotózni, mert akkor már esett az eső. Néhány esti csoportképet azért készítettünk kint.

Remek pénteki esküvő volt és minden adott volt, hogy szép és hangulatos esküvői fotók készüljenek.

 

Leave a comment